Właściciel food trucka

Moda na mobilne bary opanowała całą Polskę, a to okazja do niezłego zarobku. Jako właściciel food trucka możesz przemieszczać się tam, gdzie są twoi klienci. Możesz być zawsze w centrum najważniejszych wydarzeń, koncertów, zgromadzeń, eventów.

Oferta: od kanapek, przez zapiekanki, dania kuchni wschodniej, zdrową żywność, grill, po soczyste steki i burgery. Nie zapominając o kawie, herbacie, coli czy wodzie mineralnej.

Używanego Food Trucka można kupić już od 19 tys. zł. Pozostaje stworzyć menu, pozyskać zezwolenia, zatrudnić bliskich i biznes gotowy.

Koszty bieżące to głównie ceny produktów do przygotowania jedzenia i paliwo. Ceny za zapiekankę z food trucka to od 11 zł, burger od 15 zł, cola 5 zł. Pracownik to koszt min. 14 zł za godzinę. W sezonie każdy dzień jest pracujący, zdarzyć się może obsłużenie w ciągu 4-5 godzin 300-400 osób. Szybki zwrot jest więc całkiem realny.

Czytaj także: Dlaczego burrito z samochodu jest lepsze od korporacji

Money.pl
Czytaj także
Polecane galerie
xy
2018-04-18 13:28
"Pomysły bez nakładu finansowego" a na dzień dobry sugestia wywalenia 20tys. zł na jakiegoś rzęcha. No gratuluję.
Prezes
2018-04-17 11:35
Kto to pisał , przedszkolak ???
.
2018-04-16 08:51
Bez wielkich nakładów to można runo leśne zbierać i sprzedawać snobom w dużych miastach na skwerach. Za długo bąki wstrzymujecie, ze piszecie takie rzeczy.
Pokaż wszystkie komentarze (51)