Money.plFirmaArchiwumPrzeglądaj wg źródła
ZAPISZ SIĘ NA BEZPŁATNY NEWSLETTER



Archiwum artykułów wg autora

Artykuły z zakresu 1-20
  • Ponad 2,3 tys. pracowników, 180 mln pasażerów. Oto warszawskie metro od kuchni
    Każdego dnia setki tysięcy pasażerów wsiada i wysiada z pociągów warszawskiego metra. Dojazdy do pracy, wieczorne wypady, szybkie zakupy. W codziennym biegu umyka to, bez czego najszybszy środek komunikacji w stolicy, nie mógłby funkcjonować. Zarządzanie ruchem, serwis czystościowy, prace serwisowe, czy utrzymaniowe. Postanowiliśmy podejrzeć codzienną pracę warszawskiego metra od zaplecza. Dotrzeć tam, gdzie przeciętny pasażer nie zagląda.
  • Zostawiły korporację i rzuciły wyzwanie dyskontom. Wszystko przez... mrożony chleb
    Pracownia chleba z prawdziwymi, rzemieślniczymi wypiekami na zakwasie, w całości produkowanymi na miejscu. To pomysł na biznes Matyldy Kustry i Marty Baczyńskiej-Kaczmarek, właścicielek firmy "Bread Morning" z warszawskich Kabat. - Nasza mała piekarnia jest alternatywą dla pieczywa odmrażanego i masowego - podkreślają wspólniczki, które postanowiły rzucić wyzwanie okolicznym dyskontom. Zobacz nowy odcinek programu "Pomysł na biznes".
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10