poprzedni wątek | następny wątek | pl.soc.prawo |
2006-05-08 00:26 | produkcja zywnosci w gospodarstwie agroturystycznym | Malina |
Witam, jakie wymogi nalezy spelnic, by moc produkowac zywnosc - zarowno na wlsane potrzeby, jak i na sprzedaz - w gospodarstwie agroturystycznym. Mysle tu o wyrobach wieprzowych, mleku i jego przetworach, a takze przetworach owocowo-warzywnych (kompoty, soki, powidla, etc.)? Mysle o wprowadzeniu systemow zarzadzania jakoscia ISO i HACAP, czy to bedzie wystarczajace? Z powazaniem, Jacek >kecajs< |
2006-05-10 15:42 | Re: produkcja zywnosci w gospodarstwie agroturystycznym | stern |
Malina napisał(a): > Witam, > jakie wymogi nalezy spelnic, by moc produkowac zywnosc - zarowno na wlsane > potrzeby, jak i na sprzedaz - w gospodarstwie agroturystycznym. Mysle tu o > wyrobach wieprzowych, mleku i jego przetworach, a takze przetworach > owocowo-warzywnych (kompoty, soki, powidla, etc.)? > Mysle o wprowadzeniu systemow zarzadzania jakoscia ISO i HACAP, czy to > bedzie wystarczajace? tzn. mam Ci wymienić wszystkie wymogi? jeśli tak się zabierasz za spożywkę, to od razu daj sobie spokój. ;) |
nowsze | 1 | starsze |
Tytuł | Autor | Data |
---|---|---|
Czym się różni produkcja od |
Samotnik | 2005-11-14 16:55 |
problem z produkcja |
M. Perlak | 2005-12-03 09:35 |
Produkcja zywnosci |
Malina | 2006-05-14 01:04 |
produkcja biopaliw |
marek | 2006-10-25 21:09 |
Wywozenie zywnosci z Polski do Wielkiej Brytanii - limity, ograniczenia |
Sel | 2006-12-08 18:03 |
Wywozenie zywnosci z Polski do Wielkiej Brytanii - final przedsiewziecia |
Sel | 2007-02-09 12:43 |