Wydany przez: | Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi |
Data ogłoszenia: | 2013-05-29 |
Tytuł aktu: | Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 21 maja 2013 r. w sprawie szczegółowego sposobu wyrobu fermentowanych napojów winiarskich oraz metod analiz tych napojów do celów urzędowej kontroli w zakresie jakości handlowej |
Status aktu prawnego: | Obowiązujący |
Treść aktu prawnego: |
pobierz treść dokumentu |
Data wydania: | 2013-05-21 |
Data wejscia w życie: | 2013-06-01 |
Data obowiązywania: | 2013-06-01 |
Publikowane akty nie są źródłem prawa. Jedyne źródło prawa na terenie Rzeczypospolitej Polskiej stanowią, na podstawie ustawy
z dnia 20 lipca 2000 r. "O ogłaszaniu aktów normatywnych i niektórych innych aktów prawnych" (Dz.U. 2000 r. Nr 62, poz. 718)
akty prawne ogłaszane i wydawane w Dzienniku Ustaw i Monitorze Polskim. Money.pl nie ponosi odpowiedzialności za skutki działań
podjętych w oparciu o udostępnione publikacje.