29 | mięso zwierząt łownych, dziczyzna i jej przetwory, elementy zwierzyny łownej, mięso produkcyjne, tusze i półtusze wieprzowe, wołowe, mięso, mięso porcjowane, mięso konfekcjonowane, przetwory z mięsa, potrawy na bazie mięsa, ekstrakty mięsne, pasztety, pasztety mięsne, konserwy mięsne, wyroby wędliniarskie, sosy mięsne, flaki, tłuszcze zwierzęce, smalec, wyroby garmażeryjne mięsne, podroby mięsne, mięso pakowane vacuum, drób nieżywy, przetwory z drobiu, ryby nieżywe, przetwory z ryb, konserwy rybne, owoce morza nieżywe, jaja, mleko i produkty z mleka, sery, galaretki, dżemy, bakalie, owoce, warzywa i grzyby suszone, konserwowane, mrożone i gotowane, oleje i tłuszcze jadalne, zupy, składniki do przyrządzania zup, sałatki, koncentraty obiadowe, buliony, proteiny spożywcze | | | |