Firma

Zakładam firmę

Znaki towarowe

Lenarcik ZAKŁAD MIĘSNY

Pełna nazwa: Lenarcik ZAKŁAD MIĘSNY
Znak graficzny:
Rodzaj znaku towarowego
Słowno-graficzny
Osoby
Rodzaj osobyNazwaMiastoAdresKraj
Zgłaszający/UprawnionyZakład Mięsny LENARCIK - Sławomir LenarcikGzyPL
PełnomocnikSłowikowski WłodzimierzZgorzelecPL
Klasyfikacje
Typ klasyfikacjiSymbolEdycja
WIE25.1.155
WIE27.5.15
WIE26.11.15
WIE26.11.255
WIE26.13.15
WIE29.1.125
Klasyfikacja nicejska
KlasaWykazData pierwszeństwaNumer pierwszeństwaKraj pierwszeństwa
29 mięso, mięso świeże i mrożone w tuszach dzielonych na części, mięso cielęce, wieprzowe, drobiowe i królicze, mięso z dziczyzny; podroby mięsne, podroby wieprzowo - wołowe, flaki, nerki, ozory, płuca, serca i wątroba wieprzowa; przetwory z podrobów mięsnych i z krwi, kaszanka; wyroby drobiowe i z królika, ekstrakty mięsne; wyroby garmażeryjne, mrożone wyroby garmażeryjne, konserwy, galaretki i sosy mięsne, pulpy mięsne; wyroby wędliniarskie na bazie mięsa cielęcego, drobiowego, wieprzowego i wołowego: bekony, boczki, kiełbasy, parówki, pieczenie, salcesony, szynki, wędzonki; wyroby okazjonalne: zestawy mięsne na grilla, zestawy wędlin układanych; pasztety z wątróbek zwierzęcych w tym również z przeważającym użyciem składników pochodzenia roślinnego; pasty, nadzienia i przekąski mięsne; tłuszcze jadalne: oleje jadalne, słonina, smalec
35 usługi agencji importowo-eksportowej, usługi pośrednictwa handlowego na rzecz firm krajowych i zagranicznych; zgrupowanie na rzecz osób trzecich różnych towarów pozwalające nabywcy wygodnie je oglądać i kupować hurtowniach, sklepach, straganach i targowiskach i na stronie internetowej wyspecjalizowanej w branży mięsnej, wyrobów mięsnych, wędlin, artykułów spożywczych, napojów i wyrobów tytoniowych; usługi marketingowe; usługi reklamowe i promocyjne, dystrybucja materiałów reklamowych, próbek i wzorów wyrobów; organizacja pokazów, targów i wystaw w celach handlowych lub reklamowych; doradztwo i pomoc w zakresie organizowania i prowadzenia działalności gospodarczej
40 ubój zwierząt, przetwórstwo mięsne, przetwarzanie i przerabianie surowców mięsnych; usługi w zakresie konserwowania żywności, wędzenie żywności; obróbka odpadów, osadów pościekowych i zanieczyszczonych materiałów; utylizacja i unieszkodliwianie odpadów przemysłowych i wyrobów wybrakowanych, recykling odpadków i odpadów
Szukaj znaków towarowych



Polecamy produkty dla firm

PRZYDATNE LINKI